Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Δεν βρέχει, μας φτύνουν.....

Τίτλοι τέλους σε μία παράσταση που το τέλος της λίγο πολύ το είχαμε όλοι μαντέψει. Δεν χρειαζοταν άλλωστε ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες ειδικά για όσους είχαν παρακολουθήσει το δεύτερο παιχνίδι της κανονικής περιόδου όπου τα μηνύματα ήταν κάτι παραπάνω από σαφή. Ακολούθησε το πρώτο παιχνίδι play off όπου όμως οι πρωταγωνιστές δεν είχαν διάθεση να εκτεθούν παραπάνω από όσο ήδη είχαν εκτεθεί. Και φθάσαμε στο δεύτερο παιχνίδι όπου η δουλειά τελείωσε. Θα ήταν ανώφελο να αναφερθώ σε φάσεις, αριθμούς κλπ αφού όποιος ήταν στο γήπεδο και δεν φορούσε παρωπίδες, είδε. Ακόμα και αυτοί που δεν ήταν στο γήπεδο είχαν πληροφορηθεί για τον τρόπο της ήττας. Σε αυτό ακριβώς το γεγονός θα ήθελα να αναφερθώ στο σύντομο σημερινό μου θέμα. Το κοινό που παρακολουθεί μπάσκετ είναι υψηλού επιπέδου, στην πλειοψηφία τους γνωρίζουν αρκετά καλά το άθλημα και δεν είναι οπαδοί. Έρχονται για να παρακολουθήσουν κάθε καλό παιχνίδι, να διασκεδάσουν τις δύο ώρες που θα μείνουν στο γήπεδο, μπορούν ευκολα να εντοπίσουν ...ασυνήθιστες καταστάσεις και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό στο να το παραδεχθούν αλλά και να το στηλιτεύσουν αν χρειασθεί. (όπως και έγινε στο χθεσινό παιχνίδι ομαδικά και για πρώτη φορά όσο παρακολουθώ και συμμετέχω).
Μετά τον αγώνα και την επομένη το πρωί ήταν απίστευτος ο αριθμός κάθε είδους φιλάθλων (αθλητών άλλων ομάδων , συναδέλφων , διαιτητών κλπ) που έσπευσαν να μας συγχαρούν τονίζοντας παράλληλα το άδικο του αποτελέσματος. Μπορεί το γεγονός αυτό να μην αλλάζει τίποτα ουσιαστικό αλλά τουλάχιστον αφήνει μία ελπίδα ότι υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο χώρο που προέρχονται από τα σπλάχνα του και ίσως κάποτε -οχι πολύ αργά- αναλάβουν να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία.
Από τα δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες) σχόλια, τηλέφωνα , sms , που δέχθηκα από χθές τρία μου έχουν εντυπωθεί. Δεν θα αναφέρω τα ονόματα γιατι δεν ξέρω αν θα το ήθελαν αλλά δεν έχει καμμία σημασία. Το πρώτο ήταν στο γήπεδο από πρώην παίκτη (οχι της δικής μας ομάδας) που έκπληκτος μ αυτα που αντίκρυσε είπε σ εμένα και τον coach Συριάνη : απορώ πως ασχολείσθε ακόμα μ αυτους τους καραγκιόζηδες. Σηκωθείτε να φύγετε.. Το δεύτερο από πρώην αθλητή του ΝΟΧ και παίκτη τώρα σε άλλη ομάδα (απο αυτούς που έχουν χύσει τόνους ιδρώτα στο γήπεδο) : όσους έχουμε.. κοπανήσει στο γήπεδο coach, βγάζουν τώρα το άχτι τους εναντίον σου με τη σφυρίχτρα. Έτσι δε γίνεται... Το τρίτο και χειρότερο μου το είπε η Έλλη γυρίζοντας στο σπίτι: πρέπει να φύγεις απο εκεί.Δεν είναι χώρος για αξιοπρεπείς ανθρώπους.....

62 σχόλια:

  1. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ coach!!!!ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΥΣΤ!!!ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ!!!ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε για να απαλλαγούμε απο τα λαμόγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ Ο ΝΤΟΥΛΗΣ ΑΚΟΥ ΝΤΟΥΛΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. coach esy ti exeis na peis gia tin adidrasi enws pexti tou vaol se apodokimasia apo filathlo? elpizw na katalavenete pion enoow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. yparxei kai xeirotero. paikths tou vaol symfwna me martyria fila8lou pou htan dipla apokalese th diaithtara malaka kai aytos ekane pws den akouge. me tous iwnes den htan ka8olou etsi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το χειροτερο ειναι οτι καποιοι μεσα στην τοπικη πιστευουν οτι το μπασκετ ειναι τσιφλικι τους και μπορουν να επιβαλλουν τις αποψεις τους, και για να γινει αυτο απαραιτητοι ειναι ελεγχομενοι διαιτητες που θα σφυριζουν ότι τους επιβάλλεται με μονο οφελος την προσωπικη τους ανελιξη και προβολη! Ειναι γνωστο άλλωστε ότι κάποιοι διαιτητές υπάρχουν για να γίνονται επικεντρο αυτοι και οχι το αθλημα! θεωρούν ότι το μπάσκετ υπάρχει για να τους υπηρετεί και όχι για να προσφέρουν σε αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κατάλαβα ενα πράγμα μόνο... Όλα αυτά που γράφεται νόμιζεται οτι απο πίσω κρύβεται ο ΒΑΟΛ;;; Γιατι μηνύματα έστειλε και το πρώτο ματς αλλά δεν τα αναφέρει κανένας!!! Όσο για τους διαιτητές θα συμφωνήσω οτι ηταν πολλοί κακοί αλλά και για της δύο ομάδες αν βγάλει dvd και ο ΒΑΟΛ θα ξεπεράσει σε πωλήσεις την Τζούλια!!! Αλλά για το μόνο που δεν έχουν άδικο οι διαιτητές είναι για τα Τ τα οποία ηταν και λίγα... Η λογική Ιωαννίδη έχει πεθάνει εδώ και χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλοιωση του αποτελεσματος απο βαλαντη(θελει να σφυριξει και Α1 τρομαρα του)και καλαμαρη που απο οτι εμαθα την αλλη μερα ειχε αγωνα με τους ΙΩΝΕΣ και δεν εμφανιστηκε ο δειλος.Μπραβο στους ΙΩΝΕΣ,ολοι ειδαν ποιος επρεπε να νικησει.ΝΤΡΟΠΗ....Οσο για τον καραγκιοζη του Βαολ ισχυουν τα ιδια:ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ειχε αγώνα και δεν πηγε?? χα χα.δε γινονται αυτά! ρε με τι διαιτητες παμε να παιξουμε ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ ότι εγιναν λάθη εκατέρωθεν, και ότι ήταν μια άσχημη βραδιά απο τους διαιτητές. Ο ΒΑΟΛ δεν έχει καμιά ανάμειξη ή τουλάχιστον δεν μπορείς να ψέξεις μια ομάδα που προσπαθεί να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της. Η λογίκη Ιωαννίδη (όχι του προπονητή αλλά του χουντικού) υπάρχει στην τοπική που θεωρεί ότι προασπίζει το καλό του μπάσκετ με μεθόδους αλλών εποχών! Αν ήθελε να είχε τουλάχιστον καλή μαρτυρία θα έπρεπε τα δύο μέλη της που είναι στελέχη του ΒΑΟΛ να παραιτηθούν ή τουλάχιστον να ζητήσει την παραίτηση τους, αλλιώς το καλό του χιώτικου μπάσκετ ταυτίζεται μονο με το καλό του ΒΑΟΛ. Μου ακούγεται αδιανόητο ότι δεν υπάρχουν άλλοι στην Χίο που θέλουν το καλό του μπάσκετ! Δεν είναι δυνατόν να διεξάγονται αγώνες χωρίς γυμνασίαρχο επειδή θέλουν τα μέλη της τοπικής να δουν την ομάδα τους να παίζει σε ντέρμπυ! Όπως λέει και ο σοφός λαός ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με αυτά που έγιναν χθές στο κλειστό ακόμα και η Τζούλια θα κοκκίνιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. poy na vrei re o kalamaris allo san kai ton eafto tou kai ton ntouli na ton sfirixei! plaka me kaneis twra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σίγουρο είναι ένα: ότι δεν υπάρχει πλέον τιμιότητα πουθενά.Όλα είναι θέμα συμφερόντων τα οποία εξυπηρετούν λίγους και καλούς, οι οποίοι φροντίζουν να καθορίζουν την τύχη του αθλήματος πολλές φορές παραβλέποντας το αυτονόητο και προσπαθώντας να το αποτρέψουν.και το αποτέλεσμα να οδηγούν ανθρώπους άξιους,από όλες τις απόψεις σε κατάσταση εκτός εαυτού.Κύριε Λαγέ μείνε στο ύψος σου και μην πτοείσαι!!!!!!Αυτοί θα χάσουν και όχι εσυ!!!!!!!!!Όταν κατάλαβουν την αξία σου ίσως πάνε καλύτερα τα πράγματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο καλαμαρης σαν διαιτητης η σαν προπονητης δεν κατεβηκε?? εχουμε μπλέξει τα μπούτια μας με τις ιδιοτητες του καθενα... γινονται κι αλλου αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο προπονητής Καλαμάρης δεν εμφανίστηκε με την εφηβική ομάδα του Αιγεα, στην οποία είναι προπονητής, να αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιώνων για τον τελευταίο αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος. Έτσι οι έφηβοι των Ιώνων δεν είχαν την ευκαιρία να πανηγυρήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνιζόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Μπλέκει και τα παιδιά του Αιγέα στα προσωπικά του μπλεξίματα.Και όλες οι θεωριες για την αναπτυξη κλπ πανε περιπατο? Εδω τα πραγματα ειναι χειροτερα απο οτι φαινεται. Και τι ειπε στα παιδια του? Τα έκανα θάλασσα και γι αυτο μην πάτε να παίξετε????????????????????????????? αντε αντεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσον αφορά τον αγώνα του εφηβικού με τον Αιγέα ο κος Καλαμαρης είχε κάποιες απώλειες παικτών(δεν ξερω ποσους και ποιους) που έλειπαν με το σχολειο τους σε εκδρομή. Σε συνεννόηση που είχε με τον coach Συριάνη δήλωσε οτι θα κατέβει να αγωνισθει με παιδες και παμπαίδες.Άλλωστε και η δική μας ομάσα από παιδες αποτελείται κατά τα 11/12. Αυτη τη φορά είχαμε προσθέσει και δυο παμπαίδες για να τους δώσουμε την ευκαιρία για ένα ακομα παιχνίδι. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μία πρόβλεψη: Αύριο οι αθλητικές εφημερίδες θα αναφέρουν ότι ο διαιτητής Κοντίλης Βαλάντης πήρε άριστα στον αγώνα Χολαργός - Έσπερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και τι σημαινει αυτο coach,αφου δηλωσε οτι θα κατεβει γιατι δεν κατεβηκε;εεεεεεεεεεεεεεεε;τα σχολια ειναι περιττα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φάντάσου coach τι έχει να γίνει στους τελικούς των παίδων και των παμπαίδων! Η σφαγή των νηπίων! θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από μέρους μας να χειριστούμε παρόμοια γεγονότα γιατί θα έχει να κάνει με μικρά παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνω. Ξυλο κι αγιος ο θεος.Και μετά τους εφταιγε ο Κουντουριαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. metagrafh ton koudouriadh tou xronou.mono etsi mas blepw prwtathlites me ta lamogia pou sfirizoun.
    bravo ginnara(koudouriadh)kala tous ekanes.boreis na sapiseis ki allous?ean nai pes mou kai tha se brw egw.exw sto mualo mou 2-3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι ηλιθιοί είναι αήττητοι!!!
    κάποιος είπε, που τώρα δεν θυμάμαι ποιος…
    Και δεν αναφέρομαι φυσικά στους παίκτες του ΒΑΟΛ που έδωσαν τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα τους, αλλά σε αυτούς που νομίζουν οτι η σφυρίχτρα είναι εξουσία. Δεν μπορείς σε ενα παιχνίδι Τελικό με ένταση και πάθος να δίνεις ανύπαρκτο φάουλ + δύο τεχνικές ποινές και κατοχή μπάλας, όταν το σκορ είναι ισόπαλο και ο χρόνος λιγοστός. Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρεις να διαχειρίζεσαι την κατάσταση δίκαια ή ακόμη χειρότερα θέλεις να γίνεις πρωταγωνιστής εσύ και όχι οι παίχτες. Μα θα μου πέις οτι οι διαιτητές έπραξαν βάσει κανονισμού. Δεν είναι όμως έτσι γιατί σε κάθε αγώνα θα έπρεπε να δίνονται 15 τεχνικές ποινές και 300 φάουλ. Δεν ξέρω αν θα κέρδιζαν οι Ιωνες, που εκείνη την στιγμή ειχαν το ψυχολογικό προβάδισμα, αφού εξανέμισαν την διαφορα και φαινόταν ποιο ξεκούραστοι, αλλά ποτέ δεν θα το μάθουμε. Συγχαρητήρια πάντως στους παίχτες και των δύο ομάδων που έπαιξαν με πάθος . Συγχαρητήρια στον ΒΑΟΛ για το πρωτάθλημα, και φυσικά συγχαρητήρια στους Ιωνες την ομάδα μου, που για μένα είναι οι ηθικοί πρωταθλητές.

    Γιάννης Παπαδόπουλος.
    Καλό είναι να λέμε και το όνομα μας στα σχόλια, γιατί έτσι αποκτούν και νόημα αυτά που λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. NIKOΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ4 Απριλίου 2011 στις 9:55 π.μ.

    Καλο θα ειναι να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι κρυμενοι πισω απο την ανωνυμια,κατι τετοιο εγινε και την Κυριακή το πρωι στο κλειστο και πονεσε,ετσι για να πεφτουν οι μασκες.Παντως με τον αγωνα του σοββατου πειστηκα για τις ανεντιμες
    προθεσεις καποιων απο τους διαιτητες
    απεναντι σε παικτες και σωματεια.
    Κια νομιζω οτι την καλη μου πιστη την εχω αποδειξη.
    Πιστευω πως καθε αθλητικος αγωνας πρεπει να κρινεται μεσα στις γραμμες του γηπεδου με τους κανονες που διαιπουν το παιχνιδι και οχι με τους κανονες και τις προσωπικές προτιμήσεις που εχει ο καθενας στο μυαλο του ,αυτο απ'οτι φαινεται δεν ισχύει και τα σταρατα λογια ειναι για λιγους.
    Νομιζω οτι πρεπει ολοι να κανουμε την αυτοκριτική μας και να διαλεξουμε πλευρά ,εαν δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε τι πρεπει και τι δεν πρεπει καλυτερα να παμε σπιτι μας.
    Θα ηθελα επισης να επισημανω το ποσο σημαντικο συναισθημα ειναι αυτο που διακατεχει την ΟΜΑΔΑ μας σε σχεση με την προσήλωση στον στοχο και την ομαδικη προσπαθεια.
    Αυτο για μενα ειναι το μεγαλυτερο επαθλο και επειδη το
    εισεπραξα,ευχαριστώ.
    Διαθεσιμος παντα για καθε επικοδομητικη συζητηση(με ονομα παρακαλω)
    Τελος για τα επεισοδια μετα τον αγωνα θα ηθελα να πω οτι <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ4 Απριλίου 2011 στις 10:01 π.μ.

    Τελος για τα επεισοδια μετα τον αγωνα θα ηθελα να πω οτι η μεγαλυτερη νικη ειναι αυτη απεναντι στον χειροτερο μας εαυτο.
    Γιαννη ΣΥΜΦΩΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κοίτα ποιος μιλάει ρε!!! Λαμπρινούδης!!! Ενα απο τα μεγαλύτερα κοράκια στον χώρο του μπάσκετ ο πρωταθλητής της τεχνικής ποινής που όταν τον ρωτούσες τι έκανα σου έριχνε Τ γιατι δεν ήξερε να σου απαντήσει... Έλεος υπάρχει και Θεός και θα ρήξη φωτιά να μας κάψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ4 Απριλίου 2011 στις 10:37 π.μ.

    Μήπως εχεις κανενα βιντεο η καμμια φωτογραφια απο τοτε να δω αν επαιζες στο ανδρικο η το παγκορασιδων ψαχνω αναμνηστικα για το retro,ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΟΛ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΗ;
    ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ Κ ΕΣΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ. ΕΑΝ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. RE MIA SYGNWMH THA ZHTHSOUN OI DIAITHTES?
    EIMAI SIGOUROS OTI KATALABAN TI MALAKIA EKANAN, KAI TOUS EKRAKSE OLO TO GHPEDO.
    AS BGOUNE NA POUNE SYGNWMH KANAME LATHOS DEN EINAI KAKO.
    H AS POUNE THELAME NA SKISOUME TOUS IWNES.KAI TO PETYXAME.
    H AS POUNE OLA KALA. EMEIS PAIKSAME DIKAIA KAI GIA TIS DUO OMADES.
    ALLA AS POUNE KATI GIATI OSO KRYBODE EINAI XEIROTERA TA PRAGMATA GIA EKEINOUS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχω μία φωτογραφία αλλά δεν σε κολακεύει η φούστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οποιος ηταν στο παιχνιδι του σαββατου στο γηπεδο θα μπορει να εκφερει και μια αποψη..η διαιτησια κατα την γνωμη μου πιστευω οτι ηταν αρκετα καλη και καποια λαθη αν εγιναν ηταν ανθρωπινα και δεν εκριναν το παιχνιδι οπως λεγεται..ας κοιταξουν οι προπονητες τα λαθη τους και ας αφησουν τους διαιτητες να κανουν την δουλεια τους..επισης δεν καταλαβαινω αυτην την εχθρα προς το σωματειο του αιγεα και ειδικα προς τον προεδρο(ντουλη)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιάννης Σκούφαλος4 Απριλίου 2011 στις 5:16 μ.μ.

    den anaferontai ston proedro tou aigea alla ston diatiti valanti - valantouli - ntouli kontili, opws xaideftika ton apokaloun oi filoi tou, gia apofigi kathe parexigisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. re file ntoylh lene xaideytika ton......kontilh balanth!!!!!!xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμφωνω με το φιλο διαιτητη που λεει οτι η διαιτησια δεν διαμορφωσε το αποτελεσμα.Ας κοιταξουν όλοι τα λαθη τους κι ας μην ασχολουνται με τα διαιτητικα. Σε τι επηρεαζειτο αποτελεσμα ενα καλαθι που σφυριχτηκε εκπροθεσμο εστω και αν δεν ηταν? 5-6 βολες απο τεχνικες ποινες τι αλλάζουν? Ενα ανυπαρκτο φαουλ στο κεντρο 11 πριν ληξει ειναι τοσο πια καθοριστικο? Ας έβαζαν 10 -15 ποντους ακομα να κερδιζαν στο κατω κατω.Και δεν καταλαβαινω γιατι τοση εχθρα με τα μαλάκια (καλαμαρι) αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ZW GIA TIN STIGMI POU THA DW TON NTOYLI, TON DIAITITI KAI OXI TOU AIGEA, NA SFIRIZEI DYO TEXNIKES POINES STON ZOTS KAI THA LEEI ME PERISSIO STOMFO KAI EGOISMO STON DUDA OTI GIA TO EPIPEDO SAS POLIS SAS EIMAI! IMARTON ME TA KAVALIMENA KALAMIA PIA, AMA EXOUN TA KOTSIA NA PAROUN METAGRAFI GIA TON SINDESMO ATHINWN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μαλλον για ψαρα τους βλεπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ανθρωπινο λαθος!!!! χααχαχαχαχαχαχαχ!!! ειναι δυνατον 2 συνεχομενες τεχνικες ποινες στην τελευταια περιοδο σε ενα ματς ντερμπι να ειναι ανθρωπινο λαθος?? ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για να ανακεφαλαιωσουμε λοιπον, η διαιτησια στα 3 παιχνιδια μεταξυ ΒΑΟΛ και ΙΩΝΩΝ ηταν εχθρικη προς τους ΙΩΝΕΣ, εκτος το 3 παιχνιδι που νικησαν.
    Συμπερασμα οταν οι ΙΩΝΕΣ νικουν ολα ειναι καλα και οι διαιτησια αψογη,οταν οι Ιωνες χανουν,δεν ειναι ο αντιπαλος καλυτερος,αλλα οι διαιτητες που εχουν προηγουμενα με τους ΙΩΝΕΣ και τους τιμωρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. παλικαρι μαθε ορθογραφια πρωτα ''η διαιτησια'' οχι οι διαιτησια και μετα ελα να κανουμε κουβεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συγνωμη για το ορθογραφικο μου λαθος Κ.καθηγητα,μη με μαλωνετε!
    Αν διαβασεις καλυτερα παραπανω ειναι σωστα γραμμενο!
    Το θεμα μας ομως σε αυτο το blog δεν ειναι η ορθογραφια μου,αλλα η διαιτησια και το ποσο καταφορα αδικει την ομαδα των ΙΩΝΩΝ!
    Αν εχεις να πεις κατι περι αυτου ποσταρε
    αλλιως πηγαινε για υπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. κοίταξε να δεις φίλε, επειδή τυχαίνει να έχω δει αγώνες των Ιώνων, η διαιτησία είτε κερδίζουν είτε χάνουν είναι ένα και το αυτό. και υπάρχειένα θέμα σχετικά με το θέμα την ομάδα των Ιώνων (δεν ξέρω γιατί μονίμως υπάρχει αυτή η κατάσταση).ίσως επειδή παίζουν πιο ποιοτικό μπάσκετ από ότι άλλες ομάδες και δεν έχουν το νού τους στο πώς θα προκαλέσουν τον αντίπαλό τους(σκέψου το τέλος του αγώνα του Σαββάτου).Νταήδες υπάρχουν πολλοί.το θέμα είναι ότι λίγοι είναι αυτοί που κάνουν τα λόγια τους πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. re pedia pezo se kalimasia kai thelo na rotiso kai apantisete me ligo logiki...thelo na mou peite gia popio logo na min eine dio texnikes poines se iones sin to faoul...ego opoios mou apantisei logika ,,ti na po tha tou doso xilia euro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. οποιος ξερει μπασκετ ειδε και καταλαβε. οποιος δεν ξερει η δεν θελει να καταλαβει κραταει τα 1000 του ευρω μαζι με την αποψη του. Ελεος πια να πρεπει να αποδειξεις οτι ο ελεφαντας δεν πεταει.Λιγη αντικειμενικοτητα δε βλαπτει.Οσο για το παιχνιδι που κερδισαν οι Ίωνες απλα διαβασε στο site τα σχολια για τη διαιτησια. Μα ειναι απιστευτο ποσο υποκειμενικος μπορει να γινει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. θα σου δώω μία λογική απάντηση....είναι τυχαίο το γεγονός ότι όταν οι Ίωνες ισοφάρισαν το παιχνίδι, όλοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσει το παιχνίδι και να λερδίσει ό Βαόλ παρόλου που οι Ίωνες ήταν καλύτεροι?Είναι τυχαίο που οι περισσοτεροι θεατές του αγώνα είχα την ίδια άποψη?δε νομίζω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. afou paizeis sthn kalimasia des sth selida to teleutaio faoul sto xatzhlampro kai pes mou an yparxei mpasketmpolistas sth gh pou na to 8ewrei ayto faoul. kai lew mpasketmpolistas giati o diaithths pou to edwse apla den exei sxesh me to a8lhma.eide fws kai mphke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. μονο οταν χανει η ομαδα σας σας σφαζει η διαιτησια οταν κερδιζετε ολα μελι γαλα!!!!δεν ντρεπεστε λιγο κα8εστε κ ασχολειστε με την διαιτησια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Φίλε που αγωνίζεσαι στον Όμηρο κράτα τα χίλα ευρώ. Θα τα χρειαστείτε για μεταγραφές του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αντιγραφω απο τη σελιδα των ιώνων για το πρωτο παιχνιδι : "Ήταν μια θετικότατη πρωτοβουλία από την τοπική επιτροπή για τα play off αλλα δυστυχώς το πρόβλημα δεν βρίσκεται στον αριθμό των διαιτητών. Καλή η διαιτησία του Γιακούμα, με λάθη του Λουκαράκη, ενώ ο Καλαμάρης βρέθηκε σε κακή βραδιά"
    απο που καταλαβαινει κανείς όπου κι αν παιζει-αν παιζει- οτι η διαιτησια χαρακτηριζεται καλη?????? Αλλα πως να συμαζεψεις τα ασυμαζευτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι τον καψατε τον Γιακουμα. Με το που γραψατε καλα λογια τον εφαγαν τα λαμογια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. oi iwnes epeidh douleuoun kathimerina k kapoioi foboude mhn ginoun o neos NOX, pou eskize mesa sto ghpedo k mono, prospathoun na to stamathsoun, alla den ginete. teklika ayta ta <> twn iwnwn den apogohteuode.
    tou xronou pali edw tha einai.....
    loipon balte tou xronou ki allon ena diaithth kati borei na ginei, giati oi iwnes tha einai akoma kalhteroi.
    ean synexisoun kai oi afhboi-paides thn douleia pou kanoun den tha ksandhte prwtathlima oute kai se 10 xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. exw allh mia lysh....
    na ksanasteilete ton lago sthn aigypto kai auton ton syrianh kapou poio makria giati autos exei bgalei tous mikrous twn iwnwn pou tha sas gledane, kai o lagos tous synexizei twra.
    ean den ta kanete ayta tote protinw na dwsete lefta gia na tous parete sthn omada sas giati den blepw douleia sta paidoefhbika sas. aaaaaa
    ksexasa eseis douleuete me tous allous me ta gri.
    kales metagrafes tou xronou gia opoion endiafere einai oi treis diaithtes toy agwna. opoia omada tous parei apo to vaol tha parei kai to prwtathlima. kalhmera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. eime to pedi me ta xilia euro..kai xanarotao...giati na min eine dio texnikes poines sin to faoul..tha mou exigiseis???kai oso gia tin kalimasia exei parei protathlimata ..eno oi iones tipota,,mila paraloga??perimeno mia logiki apantiso gia na matheno mpasket..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. aaa kai oso gia to diko mas pexnidi kalimasia-iones h dietisia itan me kalimasia...xaxaxax re ginete ligaki realistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΒΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΗ.....ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αληθεια αυτοι οι δυο με τι καρδια να διαιτητευσουν ξανα? Αλλα τι λεω τωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φίλε με τα 1000€, ο διαιτητής που θέλει να κρατήσει τον αγώνα και να μην αλλιώσει τις ισσοροπίες, σφυρίζει το φάουλ, δεν εξετάζω το αν ήταν σωστό ή όχι, έτσι το είδε έτσι το σφύριξε, και αν οι διαμαρτυριές είναι τόσο έντονες τιμωρεί την απρεπή συμπεριφορά με τεχνική ποινή. απομακρύνεται και περιμένει λίγο μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. παίρνει την μπάλα και πάει να εκτελεστούν οι βολές. Κανείς τότε δεν θα του καταλόγιζε τίποτα, αντίθετα στην περίπτωση που αναφερόμαστε οι διαιτητές ρίχνουν, χωρίς καμία αίσθηση της κατάστασης τις δύο τεχνικές ποινές, δεν αγνοώ την ενταση της στιγμής ούτε την δυσκολία του αγώνα. Δεν είναι τυχαίο ότι από το σημείο αυτο και μετά έχασαν τον έλεγχο του αγώνα, με αποτέλεσμα η άσχημη βραδυά τους να καυτηριαστει και απο τους νικητές. Ήταν θεωρώ μια κακή βραδιά τους και δεν τους καταλογίζω δόλο. Ιδιαίτερα για τον Καλαμάρη, που είναι και παίκτης ακόμα και προπονητης, εξαιρετικά έντονος στον πάγκο όταν κοουτσάρει. Επειδή όλοι ζούμε στην ίδια πατρίδα και θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε στα γήπεδα, είναι στο χέρι όλων να πέσουν οι τόνοι, να ηρεμήσουμε γιατί όλοι αυτή η ένταση μόνο κακό κάνει σε όλους που ασχολούνται με το μπάσκετ. Ελπίζω να σου είναι λογική η εξήγηση μου, όσο για τα χίλα ευρώ κράτησε τα, έρχονται δύσκολες ώρες για όλους μας σε τούτο τον τόπο που ζούμε! Ευχαριστώ και συγνώμη αν σε κούρασα με πολυλογιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. toulaxiston edoses mia apantisi me vaseis...allla me ton tropo pou diamartirete h omada ton ionon les kai egnan trela pragmata eleos re pedia giati sas pernane tetoia minimata proponites kai dihkisi sas to leo mesa apo kardia mou an exereseis mia dio faseis afisbitoumenes gia tin kathe omada eine ntropi na milame gia dietisia...pedia min treleneste kai min fanatizeste..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. poies einai oi mia dyo faseis gia tis dyo omades?
    oi faseis kata twn iwnwn einai kathoristikes gia thn ekbash toy agwna enw oi faseis kata toy baol htan gia ta matia tou kosmou kai den ephreazan to apotelesma.
    mono tis dhlwseis tou boulika k tou xatzhlabrou na akouseis tha katalabeis.autoi oi duo kseroun basket kai katalabainoun pote toys paei h diaithsia h oxi. emeis san iwnes den exoume kati me ta paidia kai ton proponth ekeinoi basket epaizan kai ta dwra twn diaithtwn ta apolambanan . to idio tha kaname k emeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σωστος ο απο πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. vroxopoulou oeoe oe>>>>kala eine re to klapsimo se ligo tha kanete mnimosina gia ta 40,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή