Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ίωνες - Βαολ pre-game

Αναβλήθηκε για λίγες μέρες το παιχνίδι των ανδρών με τον Βαολ λόγω των έργων στο δάπεδο του κλειστού και έτσι έχουμε την ευκαιρία να συζητάμε λίγο ακόμα για το ποιος είναι καλύτερος ποιος θα κάνει αυτό και ποιος θα κάνει το άλλο. Για εμάς όλους και νομίζω και για τους περισσότερους από αυτούς που ασχολούνται με το μπάσκετ, είναι οι πιο ενδιαφέρουσες μέρες της μπασκετικής σαιζόν. Η εντός και εκτός εισαγωγικών  έχθρα  μεταξύ των εμπλεκομένων παικτών παραγόντων και φιλάθλων, ανάλογα με τις συμπάθειες η και τα συμφέροντα τους-είναι μέχρις ενός ορίου-απόλυτα φυσιολογική κατά τη γνώμη μου. Στις περισσότερες περιπτώσεις τελειώνει μετά το παιχνίδι και επανέρχεται λίγο πρίν τον αγώνα του δεύτερου γύρου.Απο κεί και πέρα έγκειται στον καθένα ανάλογα με την παιδεία ,το χαρακτήρα, τη νοημοσύνη του κλπ να αξιολογήσει τις συνθήκες τους σκοπούς και τους στόχους της συμμετοχής του στις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος και να συνεχίσει η όχι αυτή την "αντιπαράθεση". Φανταστείτε όμως πόσο πιο ενδιαφέρον θα ήταν το πρωτάθλημα μας αν είχε περισσότερα παιχνίδια υψηλού ενδιαφέροντος ακόμα κι αν αυτά συνεπάγονται τετοιου είδους αντιπαραθέσεις και βέβαια περισσότερες ήττες για κάθε ομάδα. Ένα πρωτάθλημα δηλαδή που δεν θα έχει μόνο δύο ομάδες αλλα όσο το δυνατον περισσότερες της ίδιας περίπου δυναμικότητας έτσι ώστε και το κίνητρο της συνεχούς προπόνησης να υπάρχει για τους αθλητές αλλα και να αυξηθεί το γενικότερο ενδιαφέρον στο φίλαθλο κόσμο με ότι αυτό συνεπάγεται (θετικό και αρνητικό).
Για το παιχνίδι τώρα αγωνιστικά δεν έχω κάτι να πώ γιατι απλούστατα ο Βαολ δεν έπαιξε την πρώτη αγωνιστική και έτσι δεν τους έχω δεί να παίζουν ποτέ. Οι φίλοι του Βαολ ,όπως βλέπω από τα σχόλια στο blog, δεν ανησυχούν για το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά για τη διαφορά. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όπως κάποιοι πιστεύουν. Αν όμως υποθέσουμε ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά σε δυναμικότητα, τότε αυτό το παιχνίδι είναι μόνο το πρώτο από τα τρία έως πέντε που θα χρειαστούν για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Αν όχι, τότε πολύ κουβέντα για το τίποτα! Γεγονός νομίζω είναι ότι οι ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες γιατι είναι μόλις η δεύτερη αγωνιστική και μάλιστα το πρώτο παιχνίδι και για τους δύο με τους νέους κανονισμούς.Γεγονός είναι επίσης (απαντώντας σε σχόλιο στο προηγούμενο θέμα) ότι οι ομάδες δεν διαλύονται από την πρώτη αγωνιστική ούτε βγαίνουν μαχαίρια και άλλα συναφή. Άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για το άθλημα και αυτό δεν αλλάζει με ένα μεμονωμένο αποτέλεσμα.Ας ευχηθούμε να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ευχάριστο για τους παίκτες και τους φιλάθλους και μέχρι τότε... ψυχραιμία!

ΥΓ
Παρακαλώ τα σχόλια σας ειδικά αν αναφέρεστε-η φωτογραφίζετε-  κάποιον συγκεκριμένα να είναι επώνυμα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει η να κατακρίνει όποιον θέλει μέσα από αυτό το blog αλλα πρέπει να φέρει την ευθύνη των λεγομένων του. Ας τελειώσουμε επιτέλους μ αυτή τη τζάμπα μαγκιά....

36 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα θα πάνε μια χαρά και θα γίνει ένας αγώνας πολύ δυνατός και ενδιαφέρων για όσους βρεθούν στο κλειστό. 'Οσο για την αντιπαράθεση είναι στα πλαίσια των γραμμών του γηπέδου. Ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι παίκτες των δύο ομάδων είναι φίλοι, οι προπονητές έχουν δουλέψει μαζί στο παρελθόν και οι παράγοντες το μόνο που τους απασχολεί είναι η ανάπτυξη των ομάδων τους για το καλό του χιώτικου μπάσκετ. Ας μην ξεχνάμε ότι η ανάπτυξη των υποδομών, κυρίως από τα δύο σωματεία, οδήγησαν τις μεικτές ομάδες παίδων και κορασίδων στην πρώτη θέση του Αιγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το παν παιδιά είναι να παιχτεί καλό μπάσκετ και από τις δύο ομάδες πράγμα το οποίο είναι αναμφισβήτητο!!!!!Καλή επιτυχία λοιπόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καίρια σημασία θα παίξει η αγωνιστική κατάσταση παικτών σε θέσεις κλειδιά, όπως και η άμυνα πάνω στα επιθετικά όπλα του ΒΑΟΛ, εδώ θα παίξει ρόλο και η συμπεριφορά των διαιτητών που θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητοι με τα σφυρίγματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kaneis sto baol den asxoleitai me thn ypotithemenh diafora poy anaferetai sto blogs.theoroyn oti oi iwnes einai oti kalitero exoyn antimetwpisei ta teleytaia 5 xronia se topiko epipedo me ena sobaro proponhth ki mia proponhmenh omada.h diathtrhsh twn kekthmenwn alwste thelei poli kopo ki ayto na eiste sigoyroi oti to exoyn sto mialo toys ...........tha ginei ena megalo ntermpi tha gemisei to kleisto ki tha apozhmiwthoyn oi filaltloi.etsi ki alliws to prwtathlhma tha krithei sta 5 paixnidia ....ki ayto to gnwrizoyn apantes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. an baloume katw ta budget twn dyo omadwn den yparxei kanena derby. o vaol prepei na riksei 20 pontous to ligo ligo. kserw oti ta budget den paizoun basket alla h diafora ekei 8a einai peripou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ευχηθω και γω με τη σειρα μου καλη επιτυχια και στις 2 ομαδες και να κερδισει ο καλυτερος η" το πολυ ο τυχεροτερος!Με αφορμη ομως ενα σχολιο του φιλου Γιαννη Σκουφαλου θελω και γω να καταθεσω ενα σχολιο χωρις ιχνος αντιπαραθεσης με καμια απο τις 2 ομαδες.Θελω να πω λοιπον οτι πρωταγωνιστες του ματς ειναι οι παιχτες ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ και κανεις αλλος!!!Πρωταγωνιστης-ισως γινεται-ενας διαιτητης οταν με τα σφυριγματα του προσπαθει να επαναφερει την ταξη στον αγωνα και οχι τον ιδιο τον αγωνα.Οταν προσπαθει λοιπον να σφυριξει εκτος φασης βρωμικο παιχνιδι η"να περιορισει θεατρινισμους και εντονες διαμαρτυριες που δυναμιτιζουν την ατμοσφαιρα ενος ντερμπυ,ε ναι τοτε γινεται πρωταγωνιστης.Κατα τα αλλα το επιπεδο και η ποιοτητα των παιχτων ειναι μεγαλο για τα δεδομενα ενος τοπικου αγωνα-και οχι μονο-που πιστευω οτι την Τεταρτη το απογευμα θα απολαυσουμε εμπλεκομενοι η΄μη εναν σπουδαιο αγωνα με νικητη το ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!Ευχαριστω για τη φιλοξενια και καλο αγωνα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρωταγωνιστές του αγώνα ΠΡΕΠΕΙ να είναι οι παικτες με την απόδοση τους. Δεν είναι και τόσο σπάνιο ένας διαιτητής να προσπαθεί να γίνει πρωταγωνιστής... Γενικότερα πάντως και οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού και κάποιες φορές είναι τέτοια η εξέλιξη ενός αγώνα που τους υποχρεώνει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για λίγο.Απο την ικανότητα και το ήθος του διαιτητή εξαρτάται αν αυτο θα είναι πρός όφελος του παιχνιδιού η όχι.( αργοτερα λεω να κάνουμε ένα θέμα με τη διαιτησία.Θα έχει ενδιαφέρον νομίζω να δούμε τις απόψεις των φίλων του μπάσκετ σχετικά με αυτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. klahmera coach,
    pws sxoliazeis to gegonos oti o vaol tha proponhthei sto kleisto(edra twn iwnwn) stis 21:30 shmera to brady, paramonh toy paixnidioy mazi sas?
    kouiz: poio adelfo swmateio paraxwrhse thn proponhsh tou sthn andikh omada tou vaol paramonh enos derbi? auta mono sth xio ginode.
    yparxei kapoios pou to thewrei swsto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. poio einai to adelfo somateio adelfe? giati de to les na to mathoume kai emeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως λες για τον Αιγαία που έκανες φιλικό τον Φόβ που σου έδωσε την ώρα στο ΒΑΟΛ τον Όμηρο που έπαιξες φιλικό χωρίς να το ξέρει άνθρωπος Ή μήπως τους υπαλλήλους του κλειστού που χθες σε άφησαν μέχρι τις 12 να κάνεις προπόνηση... Και γιατί δεν γράφει το σαιτ το αποτέλεσμα στο ΝΗΡΕΑΣ-ΙΩΝΕΣ μυστικο το έχεται? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΊΑ Ο Ε Ο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεωρω σωστό και απόλυτα κατανοητό ένα σωματείο να θέλει να προπονηθεί στα καλάθια που θα παίξει την άλλη μέρα.Άν ο Βαολ δεν έβρισκε ώρα θα του δίναμε τη μισή δική μας (το ίδιο θα ζητήσουμε κι εμείς στο δεύτερο γύρο). Το πρόβλημα με τις ώρες προπόνησης- που δεν έχει όμως σχέση με το θέμα που συζητάμε- είναι ότι κάποια σωματεία με την ανοχή της διοίκησης του σταδίου έχουν ώρα προπόνησης την οποία δεν χρησιμοποιούν ή όταν την χρησιμοποιήσουν δεν έχουν παραπάνω απο 3-4 αθλητές, στερώντας έτσι τη δυνατότητα από πολλούς περισσότερους να προπονηθούν.Στο αν ένα σωματείο είναι αδελφό με ένα αλλο ή απλά το συμπαθεί η οτιδήποτε άλλο δεν βλέπω κατι κακό. Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας και βέβαια είναι κωμικό το να θεωρεί κανείς ότι ένα φιλικό μεταξύ δύο σωματείων υποδηλώνει κάποιας μορφής εύνοια η στήριξη.Όσοι έχουν ασχοληθεί έστω και ελάχιστα με το άθλημα γνωρίζουν ότι τα φιλικά είναι ένα κομμάτι της προπόνησης που όλα τα σωματεία το χρησιμοποιούν και οι αθλητές το απολαμβάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ti les re coach, otan paizei osfp-pao pane kai kanoun proponhsh paramonh agwna o enas sto ghpedo tou allou?
    THA MAS TRELANEIS TELEIWS?
    TO ADELFO SWMATEIO MEGALE EINAI O PAGXIAKOS POU DINEI TIS WRES STO VAOL.O VAOL EXEI DIKO TOU GHPEDO KAI TO XRHSIMOPOIEI SXEDON MONOS TOU OTI WRA THELEI.
    TA FILIKA POU LES EINAI MESA STO SYNOLO TWN PROPONHSEWN KAI DEN EKANE KALO MONO STOUS IWNES ALLA KAI ST ALLA SWMATEIA POU KI AYTA EXOUN AGWNES.
    OTAN O FOB EDWSE THN PRPONHSH TOU STOUS IWNES TO KLEISTO DE LEITOURGOUSE LOGW TWN ERGASIWVN. KAI OXI GIATI YPHRXE DERBI THN ALLH MERA.
    KATALABES FILE MOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΕΡΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ Η ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΡΤΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ..ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ 4 ΠΟΝΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τον ανώνυμο που σχολίασε τον αγώνα Νηρέα Ιωνες, το σκορ του αγώνα δεν ηταν 20-00 αλλα οι Ιωνες νίκησαν στον αγώνα. Σωστή τυπικά η αποφαση του μηδενισμού, σε ένα ακατάλληλο γήπεδο με την ομάδα του Νηρέα να χρησιμοποιει πλαστους αθλητες γι πολλοστή φορά, με τον Νηρέα κοντεύει να γίνει συνηθεια αυτό παρεπιπτόντως, να θυμήσω την συμμετοχη τέτοιου αθλητη περσι που κοστισε στους Ιωνες το εφηβικο πρωταθλημα. Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι περιμένω την ανάλογη αντιμετώπιση προς όλα τα σωματεία και όχι να παραβλέπουν οι αρμόδιοι όταν τους βολεύει να υπαρχουν πλαστες ομάδες για διάφορους λόγους που δεν με αφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για το θεμα του αγωνα του παμπαιδικου θα κανω αναρτηση λιγες μερες αργοτερα (λογω φορτου εργασιας). Να σκεφτουμε λιγο ομως ,ποιος ειναι ο στοχος των αγωνων αυτων και πως αντιμετωπιζονται απο τους διάφορους παραγοντες του μπάσκετ, που διυλιζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο,τα παιδια, τα σωματεία και οι γονείς που στηρίζουν την υποδομή του Χιωτικου μπάσκετ και τη μικτή ομάδα δυο δεκαετίες τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για το σχόλιο του φίλου Λουκαράκη έχω να απαντήσω ότι η εμπειρια και των δύο διαιτητών είναι τέτοια που εξασφαλίζει για τον αγώνα την ομαλη του εξέλιξη. Ελπίζω να δικαιωθώ με την απόδοση τους, είναι στο χέρι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όπα ρε φίλε Σκουφαλε πως σε λένε δηλαδή εσύ έχασες απ τον Νηρεα και αν έκανες ένσταση θα σου έδιναν το πρωτάθλημα... Στο ΒΑΟΛ μαλακες ειναι δεν θα έκαναν κι αυτή αφού κι αυτή έχασαν απ το Νηρεα? Αν θέλεις να ξεσπάσεις κάπου για το πρωτάθλημα που έχασες πιάσε το ΣΟΥΛΙΚΑ στο ξύλο... Άντε μη μας τρελαίνεις πια όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. esy file anwnhme pou eisai k polh magas logw anwnymias bebaia den apadhses sto diko mou erwthma:
    einai swsto na kanei o vaol proponhsh shmera sto kleisto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε, όπως ίσως διάβασες, ανάφερα ότι σωστά έχασαν οι Ιωνες τον αγώνα στα χαρτιά, για το τι έγινε πέρσι με τον παίκτη του Νηρέα άσε με να γνωρίζω καλύτερα, δεν έχω να ξεσπάσω κάπου, αν τρελαίνεσαι να το κοιτάξεις, ίσως χρειάζεσαι υποστήριξη από ειδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. To Σουλίκα δεν θα τον αγγίξει κανείς. Έχει πολύ ταλέντο και όποιος άμυαλος του πολτοποιήσει το μυαλό και εξαλείψη το ταλέντο του, θα είναι υπεύθυνος για την απουσία ταλέντων στο νησί...
    Ο Μάκης είναι από τους ελάχιστους καλούς guard που υπάρχουν στην ηλικία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ ανώνυμος εσύ Πάνος και οι δύο χωρίς ταυτότητα λοιπόν... Ναι ειναι τόσο σωστό όσο ο Βαολ δέχτηκε την αναβολή από Σάββατο σε Τετάρτη και έδωσε ώρα στους Ιωνες να κάνουν προπόνηση στο Βαολ όσο δεν είχαν γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Tha ithela na po pantos oti o BAOL , einai ligo xesmenos , etsi vlepo ego ..

    giati etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. eimai sigouros oti osoi milane me neyra kai sthrizoun tis apopseis tous se atopa gegonota dn exoun sxesh me to basket!!! paidia parte to eidhsh to BASKET dn einai XULO mono sth xio ginetai auto!!!
    mhn 3exnate EU AGWNIZES8E!!!!!!
    kai 8a htan kalo oi paragontes na mhn epireazoun tous paixtes kai na mhn katastrefoun to filiko klima pou epikratei meta3u tous!!!! Enantiw8eite stn fanatismo kai mhn prokaleitai!!!
    Epishs 8a h8ela na anafer8w sto sxoleio tou filou mas tou ale3androu o opoios eimai 100% sigouros oti dn exei kamia epafh me to xwro tou basket kaneis dn exei kanena provlhma me kanenan kai eidikotera se shmeio pou na 8elei na tn deirei...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!! Παίζω στην ομάδα του Κοφινά και δεν φοβάμαι να γράφω το όνομά μου (με ξέρουν καλά όσοι παίζουν μπάσκετ).
    Λέγομαι Αλέξανδρος Τζανέτος και θα στηρίξω τον Μάκη διότι υπήρξαμε συμπαίκτες...
    Άλλη φορά ψάχνουμε πριν πούμε "είμαι σίγουρος"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. vaol......new generation!!!!!!!!apisteytoi pitsirikades.to mellon toy xiwtikoy basket apolaysame shmera sto kleisto....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι έγινε ρε μάγκες? Που είστε όλοι σήμερα? Όλη τη βδομάδα μας τα κάνατε τούμπανο με το ντέρμπι σας και όταν εγώ σας είπα οτι θα φάτε πολλά πήγατε να με φάτε... Σας έκαναν πλάκα τα 15 χρονα... Και καλα θα ειναι πια να σταματήσετε το παραμύθι με την υποδομή γιατί ο Βουλικας πέταξε μέσα τους πιτσιρικάδες και ο Σουλικας μάρκαρε τον Δεδε που ειναι παππούς του μπασκετικα (οπότε θέλει ο κύριος ας έρθει να του δωσω το πορτοφόλι του)... Αυτός ειναι κύριοι ο Βαολ του Βουλικα αυτά ειναι τα παιδεία που βγάζει απ την ακαδημία και να ισοπέδωση όλους αυτούς που μιλούν για μπατζετ και για αξία προπονητή... ΑΑΑ και Πανουλη είχες δίκιο... Αυτή η προπόνηση στο κλειστό ήταν καθοριστική... Αυτός ο αλήτης ο Αργυρούδης τα έβαζε απ το σπίτι του... Και αυτός ο Μπουμπαρης Κρίμα το διάβασμα έτσι που σβήνει τα φώτα για ηλεκτρολόγο τον κόβω... Και κράτησα για το τέλος ένα είδος πραγματικά υπό εξαφάνιση τους θρυλικούς ΒΑΟΛΟΝΤΑΣΑΥΡΟΥΣ... Και εις αλλά με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. thelw na dw ean ston deutero guro tha dwsei o vaol wres sto ghpedo tou na pane na proponhthoun oi iwnes.
    egw megale maga eipe oti den einai swsto na dinei ena trito swmateio tis wres tou sto vaol gia na proponhthei paramonh enos derbi,
    alla to mualo sou einai toso kolhmeno pou den borei na katalabei ti lew.
    telos padon ta logia einai perita, kai afou kerdise toso eukola o vaol boreis na les oti theleis kai na eirwnevese oso theleis.
    elpizw oi paiktes mas na ksypnhsoyn kai na beltiwthoun ston b guro.
    egw tha eimai sthn kerkida sto vaol kai sto b guro,den afinw to basketaki pote, etsi ki alliws ta kala paixnidia einai metrhmena sta daktyla tou enos xerioy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμε συγχαρητήρια για την νίκη της ομάδας που υποστηρίζεις με πάθος, όσο για τα σχόλια σου, έπειδη δεν νομίζω ότι είσαι τόσο καλός στο μπάσκετ όσο ο Μπουμπάρης για να γίνεις και εσύ ηλεκτρολόγος ή παίκτης αμοιβόμενος, φρόντισε να μάθεις λίγο ορθογραφία, θα σου χρειαστεί στο σχολείο. Όσο για τα ειρώνικα σχόλια για τον Δέδε απαιτείται μεγαλύτερος σεβασμός σε έναν αθλητή που συνεχίζει να αγωνίζεται στην ηλικία του και έχει εμπειρίες αγωνιστικές που πολλοί λίγοι έχουν ζήσει. Αυτά και πάλι συγχαρητήρια στους νικητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άσε την παραμύθα κύριε Σκουφαλε εδώ δεν ήρθες για δάσκαλος για μπάσκετάκι πές μας όλη την βδομάδα μας πήδηξες για την διαιτησία και χθες ο άλλος σου πήρε το κεφάλι με τους παίδες... Όσο για την επαγγελματική μου αποκατάσταση μη φοβάσαι θα βγάζω φωτοτυπίες στου Καμπάνη... Όσο για τον κύριο Δεδε αν θέλει να παίζει ακόμα υπάρχει και η περίφημη ομάδα των παλαιμαχων του προέδρου σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμε, από μπάσκετ ίσως να μην γνωρίζω τόσα πολλά, όσο εσύ αλήθεια, πάντως τιμώ την εργασία μου και εργάζομαι μάλιστα στο ίδιο κατάστημα με τον αντιπρόεδρο του ΒΑΟΛ. Όπως ίσως δεν διάβασες πιο πάνω είπα στον Λουκαράκη ότι θα πάνε καλά και δικαιώθηκα. Εφόσον με γνωρίζεις ευχαρίστως να μιλήσουμε και για μπασκετ όταν έχεις το θάρρος της γνώμης σου και μας πεις ποιος είσαι. Η περίφημη ομάδα των παλαιμάχων δεν είναι του προέδρου μου, επιπλέον υποτιμάς με τα λόγια σου όσους συμμετείχαν σε μια εκδήλωση που χρόνια έχει να γίνει στην Χίο. Που θα αγωνίζεται ο Δέδες είναι δική του δουλειά και δεν σε αφορά νομίζω. Πάντως αισθητή βελτίωση στην ορθογραφία σου. Σου το αναγνωρίζω. Για το κομμάτι με τους παίδες να σου αναφέρω ότι και τα τρία παιδιά του ΒΑΟΛ είχαν για προπονητή τους στην μικτή τον προπονητή των Ιώνων και τις πρώτες τους αποστολές εκτός Χίου τις έκαναν με τους Ίωνες και μάλιστα με εμένα συνοδό. Μπορείς να τους ρωτήσεις. Να σου θυμήσω επίσης ότι από το 2001 έως σήμερα όλα τα πρωταθλήματα στους μικρούς, παμπαιδικό, παιδικό, εφηβικό (εκτός το περσινό) τα έχουν κατακτήσει οι μικροί Ίωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιωργος
    Ανωνυμε δεν εισαι ατομο που μπορει να κουβεντιασει πραγματικα... Ο Σκουφαλος σου μιλαει τοσο ομορφα κ εσυ το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να τον ειρωνευεσαι... Συγχαρητηρια πολυ ωραια συμπεριφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κυριε Σκουφαλε,ο ανωνυμος θα ειναι μαλλον καποιος που δεν επαιξε στους παλαιμαχους,η μηπως δεν ειναι ανωνυμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. alexandre sorry gia thn pare3hghsh... anaferomoun sto sxoleio tou anwnumou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. sto telos gelaei autos pou gelaei kalutera ... gia na doume

    ΑπάντησηΔιαγραφή